logo
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.
تماس ۲۲۳۹۴۴۰۵ - ۰۹۱۲۳۰۷۳۸۴۷
info@rs-ecohome.com
کلیه حقوق این سایت متعلق به استودیو آر-اس اکو هوم می‌باشد.

وبلاگ

استودیو آر-اس اکوهوم / مسکن  / طراحی داخلی رستورانی با درختچه های پرتقال

طراحی داخلی رستورانی با درختچه های پرتقال

رستوران واقع در مرکز شهر ژنو در مادرید است. استودیو زوکو (Zooco Estudio) طراحی داخلی رستوران را بعهده گرفته است . معمار این پروژه در طراحی آن سعی بر آن داشته تا فضایی خودمانی و مطابق با بافت منطقه ایجاد کند .

پلان رستوران

هدف طراحان از خلق چنین فضایی ایجاد فضایی مطابق با سبک معماری بومی منطقه بوده و بدینمظور پلان رستوران به سه بخش اصلی تقسیم شده .. این سه بخش شامل فضای ورودی ، فضای اصلی نشیمن و فضای نشیمن گلخانه ای میباشد

3

منطقه اول هدف قرار دادن شهر، جایی است که ورودی اصلی از شهر به رستوران هست . ورودی اصلی کاملا با ویژگی های شهری مجهز است، و تلاش می کند تا زبان یک فروشگاه خیابانی را منعکس کند.

4

پیوند میان فضاهای شهری و داخلی راهرویی است که در آن از کف شش ضلعی استفاده شده است. سقف “گیاهی” آن کمک می کند تا این احساس وجود در خیابان را داشته باشد، در نتیجه فرض بر این است که مسیر یک سفر دلپذیر به منطقه خوردن غذا برروی کف جدولی است.

GUST_13

در بخش میانی رستوران قبل از دو بخش اصلی یک قفسه کتاب بزرگ با جعبه های چوبی همراه جهت انتظار مشتریان به بخش نشیمن داخلی رستوران تعبیه شده .

5

“سالن” رستوران شامل دو محوطه جدا شده توسط پارتیشن شیشه ای و فلزی است. اولین قسمت بخش های مختلف یک خانه را نشان می دهد: طبقه های چوبی، همراه با قطعات مبلمان که به عنوان یک سالن یا ناهارخوری تنظیم می شوند، شخصیتی شیک و زیبا را به این منطقه می دهند.

محیط دوم، دارای اثر صنعتی بیشتری است، به مثابه یک کارگاه یا گلخانه ای است که به خانه اضافه می شود. با پوشش گیاهی گسترده، طرح کف رنگارنگ و روشنایی متفاوت، شرایظ این طراحی داخلی فضا را کامل می کند.

منبع : Archdaily

امیر رضوی

بدون دیدگاه

ارسال یک نظر

ساناتوسعه